dissabte, 14 de març del 2009

Bloc de notes, word i treballs!

Aquesta setmana, ens hem fet un bloc de notes, la veritat és molt interessant, i crec que a l'hora de realitzar el treball que hem de fer, ens farà molt servei. en aquest bloc de notes totes les meves companyes del grup i jo podem guardar les pàgines web consultades i que ens interessin per a poder realitzar el súper treball que hem de fer i que ens sortirà tan bé! vam començar a posar alguna pàgina web, investigant una mica.
Un altre dia, vam fer una sessió que ens anirà molt bé per a la realització de treballs, vam resoldre molts dubtes sobre el word, és un programa que utilitzem sempre per a la realització dels nostres treballs, però sempre sorgeixen dubtes o no sabem realitzar alguna cosa com posar un full en horitzontal i desprès continuar en vertical, o la plantilla dels índex, etc. ens va servir molt per a aprofundir en aquest programa.
Divendres vam fer el sorteig de les temàtiques de treball que realitzarem, ens va agradar i estem molt contentes, la Patricia és la nostra portaveu, crec que ho farà molt bé!vamos lider!! Follow the lider, lider, lider follow the lider...sigueme!XD

1 comentari:

  1. Cris,
    Les teves entrades al bloc estan bé però podrien estar bastant més elaborades.
    En les properes mira d'explicar millor que és el que hem fet, el que has aprés i sobretot la utilitat que li pots trobar per a la futura activitat com a mestra.
    Loles

    ResponElimina